Dreceres

dimarts, 1 de maig del 2012

Sant Blai de Tivissa


Sortida fora de l'horari habitual, pel que també hem decidit fer una volta fora de l'habitual. Sortim per anar a Tivissa i saltar el coll de Maula per baixar per Biscorn.
Abans d'arribar a la carrasca ens agafen els de la Penya ciclista de la Ribera que també van a fer una volta molt similar a la que nosaltres havíem decidit, pel que ens posem d'acord i continuem tots junts.
Sortida molt agradable de germanor entre totes dues colles en que em intercanviat experiències i projectes que poden  ser interessants per a tots. Una sortida molt bonica amb un bon ritme i millor companyia.




Aquesta ruta tenia trams inèdits per a alguns de nosaltres, sobretot la pujada per l'ermita de Sant Blai fins el coll del Vent, que ha calgut prendre-la amb tranquil·litat i paciència per poder gaudir millor la baixada fins Biscorn.
Les vistes són molt boniques i el paisatge estava preciós sobretot després d'aquestes pluges que ha fet darrerament que fa que tot hagi esdevingut d'un verd radiant i la font de Sant Blai tingués un bon raig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada