Dreceres

dissabte, 2 de febrer del 2013

del Mollò al moli de la Bleda

Teniem alerta per vent i s'ha encertat el pronòstic. Ens hem despertat amb un vent violent i suposo que aquest ha estat el motiu pel que molts pocs han acudit a la cita setmanal, o potser era per que es reservaven per a la sortida del Delta?
Ruta del dia

Ciclistes: Carles, Ignasi, Salvador i Sergi
Els que hi hem acudit hem pensat que aquesta vegada ens endinsaríem per barrancs a cercar una mica de recer i si anàvem per algun lloc exposat que ens vingués el vent per l'esquena. Així doncs hem decidit anar cap al barranc del Molló, per pujar als plans amb el vent a favor, retornant a casa pel mas d'Alerany, el moli de la Bleda, les Olles, la sendera del barranc de l'Ull de l'Asmà i Darmós.
Hem tingut un dia amb sensacions estranyes  ja que les pujades es feien suaus, el que coneixíem com pla, igual era baixada com un altre era com un port de categoria especial i per acabar podríem dir que hem pujat de Darmós a Móra la Nova, ja que ens ha calgut pedalar de valent per poder seguir circulant.
Malgrat tot no ha estat tant malament com ens pensàvem que podria ser, el més dolent es que no hem pogut descansar gens, ni a les baixades. El paisatge ja comença a despertar-se i ens hem trobat un camp d'ametllers florits que era una delícia.

Distància: 40 km
IBP = 84 (avui 120 com a mínim)

Fotos del dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada