Dreceres

dissabte, 22 de juny del 2013

Corbera d'Ebre

Avui hi havia el dubte de si sortir a les 8 o a les 9 del matí. Al final la majoria hem fet cap a les 9 i no feia gens de calor, però ja hem quedat que d'ara en endavant ja sortirem a les 8 del matí per evitar insolacions fortes.
14 Ciclistes: Carles, Cristina, Gerard, Joaquin, Jose Luis, Josep, JuanLu, Lluís S, Oliver, Miquel P, Salvador P, Salvador T, Sergi U, Xavi Mendez.
La proposta ha estat anar a Corbera per la vall de la Torre i tornant per Santa Magdalena de baix.
Durant tot el matí ha fet un lleuger aire de cerç fresquet que a les pujades ens venia de cara i ens refrescava per mantenir la temperatura ideal per anar en bici.
Clàssica sortida de Móra per la Cataxora, amb les senderetes fins a Salvaterres  per trobar el camí de la vall de la Torre, que el remuntem fins al Canalis per entrar per dalt a la vall, veure el pou amdalusí i remuntant altre cop la pròpia vall per anar fins a Corbera.
El retorn ha estat pel camí vell de Móra fins a prop de Camposines, on hem tingut de fer un tram de carretera fins al coll Roig. Allí hem anat cap a Santa Magdalena de baix, fer les senderes del Aiguamolls i arribar a Móra pel camí de les Solanes.
sortida molt bonica, amb tres pujades amb rampes exigents i varies senderes curtes però divertides.
Km recorreguts: 43 km
Desnivell de pujada acumulat: 1016 m
IBP: 70 (amb el nou GPS)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada