Dreceres

diumenge, 9 de juny del 2013

Diada social a Sant Pau

Havíem previst fer la nostra diada social el dissabte i avançar l'hora de la sortida una mica per poder tenir més temps per a esmorzar i poder xerrar tots plegats, però a l'hora de sortir estava plovent i ningú es va presentar al punt de sortida pel que vàrem decidir fer cas de les prediccions meteorològiques i aplaçar-ho per al dia següent a la mateixa hora.
Poc comptàvem que tan sol una hora més tard feia un sol espaterrant i ni rastre de núvols al cel, malgrat que les prediccions eren que tenia d'estar plovent fins al migdia.
El diumenge 9 de juny, a les 8 del matí, solament som 11 a punt per pedalar: Carles, Guillem, Ignasi, Jose Luis, Josep, Juan, JuanLu, Miquel, Oliver, Sergi i un nebot de JuanLu que serà el futur del ciclisme local.
La ruta és el de menys, ens plantegem fer uns quants km, una mica més de 20, per acabar pujant a la ermita per fer la clotxa i un bon esmorzar tots plegats.
Hem sortit en direcció a Darmós, per anar cap a la Serra d'Almos pel camí del fondo. després ens hem arribat al mas d'Alerany per agafar el camí ral de Tivissa fins al camí dels plans, per baixar fins a la pujada a l'ermita i a pujar la paret que ens ha fet guanyar l'esmorzar.
Sort que allí dalt ja hi havien Joaquin i Clavero que ja ens tenien tots els ingredients perfectament cuinats i hem pogut fer una clotxa d'allò millor. Gràcies companys per ser tan soferts!.
Ha estat una estona fantàstica, amb una tertúlia amena i un esmorzar que ja ha servit d'aliment per a tot el dia.
Com no, ja hem començat a planificar el proper repte o fita que ens hem proposat, la pujada al tossal d'En Grilló des de Prat de Comte. Molts ja hem començat a suar només de pensar-hi, però també ja ens han vingut les ganes de ser ja dissabte per poder-nos enfrontar, ara sols que el temps ens respecti i tinguem un dia plàcid per fer l'ascensió i gaudir de la magnifica vista que de segur ens trobarem.
Gracies a tothom i en especial als organitzadors que han fet que hagi estat uns diada de trobada on hem tingut moments plàcids per comentar aquest esport que ens uneix. Fins a la propera!!!.
Fotos del dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada