Dreceres

dissabte, 27 de juliol del 2013

Cardó

Feia dies que dèiem que teniem d'anar a Cardó i avui com deien que faria molta calor que millor que anar a cercar les obagues matinals de la serra de Cardó.
14 ciclistes: Carles, David E, Guillem, Ignasi, Joaquin, Josep, JuanLu, Oliver, Ramon C, Ramon V, Salvador, Sergi A, Sergi U, Xavi M.
Malgrat tot hem tingut molta sort ja que bona part del matí hi havien uns nuvols matinals que venien de la costa que ens han permès fe tota la pujada sense sol i per tant amb una calor molt suportable.
El recorregut l'hem fet per camí fins al Molló, després per carretera fins Ginestar i d'allí a Rasquera passant per Aiguadins.
La pujada a Cardó l'hem fet per la pista amb unes vistes que els que encara no havien pujats mai han pogut meravellar-se.
A dalt hem trobat el millor que ens podíem esperar, una font rajant una aigua fresquíssima que ens ha recuperat d'alló més. Les fotos de rigor per deixar constància del fet i cap avall.
La baixada ha estat per una variant de la Comanegra que ens ha portat a la antiga carretera de Benifallet a Rasquera, d'allí fins a Rasquera i per la carretera altre cop a Móra, que ja estàvem cansats.
Distància: 57 km
Desnivell de pujada acumulat: 1050 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada