Dreceres

dissabte, 28 de setembre del 2013

Antenes de Móra d'Ebre

Quan ens trobem a la plaça sembla que hi hagi una manifestació, fins i tot hi és el municipal, en som 17 amb ganes de pedalar: Carles, David G, Ferran, Joaquin, Jordi E (nouvingut), Jordi R, Josep, JuanLu, Miquel, Montse VR, Oliver, Ramon C, Ramon V, Salvador, Sergi A, Sergi U, Xavi i llàstima que el David E l'han trucat de la feina i ha tingut de marxar abans de començar.
Informació en el moment de trobar-nos ens ha assabentat que avui estava oberta l'ermita de Santa Magdalena de Móra d'Ebre i que per tant la podríem visitar, així que ens hem dirigit cap allà a destrossar-nos les cames.
La sortida ha estat una barreja d'altres ja fetes amb un seguit de varienats i noves propostes inèdits pel grup. Inicialment hem seguit el trajecte que ens varen ensenyar la colla de Móra d'Ebre en la seva trobada de festes majors, repetin la sendera del final del camí de la Ratlla del terme just abans d'arribar als Peçols.
La pujada a Santa Magdalena l'hem fet pel lloc on normalment baixàvem, es a dir per Santa Magdalena de baix, per la sendera de Coll Roig i la vall del Trempat. Ha estat una pujada molt dura i tècnica, sobretot a les fortes rampes que hi ha a les noves pistes obertes just abans i després de la sendera, totalment plenes de pedra solta que feina difícil el rodar, necessitant de tota la perícia d'expert per avançar sense relliscar la roda de tracció i evitant que s'aixequés la roda davantera. El tram més senzill ha estat la sendera, cosa gens habitual.
A dalt ens hem trobat un esmorzar preparat, llàstima que nosaltres no hi estàvem comptats, però tots érem coneguts i hem xerrat una estona amb els parroquians, hem pogut visitar l'ermita refeta i ja malmesa per algun vàndal sense sentit, refer forces amb les nostres menges energètiques i emprendre el retorna cap a Sant Jeroni a omplir el bidons que ja se'ns havien buidat. 
Després de Sant Jeroni hem resseguit la sendera de la Rovellonera i em descobert la sendera que per darrera del mas de Pantoniet ens ha portat als Ruixols, i pel barranc de Perles hem arribat altre cop a Móra.
Sortida magnífica amb una colla que enamora. Feia goig anar amb tan bona companyia.
Distància: 35 km
Pujada acumulada: 550 m


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada