Dreceres

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Prova ressistència a Ascó


Durant tota la setmana s'ha estat organitzant una moguda que ha acabat en participar a la prova de resistència que es fa a Ascó.

Ens hem trobat aquest matí a la sortida Carles, Emma (benvinguda), Joan Carles A (benvingut), Jordi E, Josep, JuanLu, Miquel, Montse VR, Oliver, Ramon C, Salvador, Sergi A, Xavi, també hem vist a Santi E i Joan M que sortien a fer un vol però no ens han seguit que tenien de tornar aviat.
Ens hem enfilat pel camí de Sirga cap a Ascó, tranquil·lament conversant tots plegats per anar distraient el pensament, pensant amb la sortida de la propera setmana,  i escalfant la musculatura per fer la prova de resistència que a uns quants els ha agafat de sorpresa per que no havien seguit el fil de comentaris, però una mica enganyats també s'han apuntat.
Un cop al circuit on es feia la prova i reconegut el traçat ens hem inscrit per parelles, sort que ens hem quedat solament 12, el Joan Carles A ha tingut de marxar ja que també tenia feina, i no ha quedat ningú despenjat.
La prova ha estat agradable, amb bon nivell i sobretot amb bon humor. Al final el refrigeri s'ha agraït d'allò més, ja teniem gana.
A la tornada el Carles i el Miquel ens han fet el salt i ens han deixat tirats, han marxat amb cotxe cap a casa per poder dinar abans. La resta cansats i ha pedalar altre cop pel camí de Sirga amb la bici al coll. Després diuen que no hi ha classes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada