Dreceres

dissabte, 21 de desembre del 2013

Esmorzar de fi d'any

Avui fem el comiat oficial de l'any, encara que no ho sigui, ja que després amb les festes nadalenques potser molts faltaríem, i com en anys anteriors anem cap als Guiamets per fer un bon esmorzar i poder xerrar tranquil·lament del que ha estat aquest any i de nous projectes.
Així que ens hem trobat 21 ciclistes amb moltes ganes de pedalar i xerrar: Carles, Ferran, Guillem, Ignasi, Joan M, Joaquin, Joel, Jordi P, Jordi R, José Luis, Josep M, JuanLu, Lluís, S, Miquel, Montse, Ramon C, Salvador, Sergi A, Sergi U, Sisco, Xavi M. 

Fem 2 grups, un que per problemes diversos van per carretera (4) i la resta anem al lloc de l'esmorzar pels camins.
Un com als Guiamets la tertúlia és fa immediata, es respira molta companyonia i les hores passen ràpidament, primer esperant l'esmorzar-dinar, després esmorzant i més tard relaxats i fent-la petar, però tot d'una ens adonem que cal tornar i se'ns ha fet tard, així que tornem ha agafar la bici i aquest cop tots per carretera tornem diligentment cap al poble.
En moments cop el passat notem que ja hem fem una pinya i que ens ho passem bé tots plegats, que pugui ser així molts anys més!!!!!!!!!!!
Bones festes i feliç any 2014, i que ens pugui portar moltes  estones com les passades aquest any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada