Dreceres

dissabte, 15 de març del 2014

Serra de Sovarrec

Tenim al grup gent que té ganes de participar amb altres marxes btt i que volen reservar-se una mica pel que fem una sortida amb possibilitat de a mig recorregut poder retirar-se i reservar.se per a demà.
Els 9 que avui estem: Josep, Salvador, Carles, Ramon, Oliver, Sergi A, Ferran, Jordi R i Antoni, marxem cap a la part de Móra d'Ebre per divertir-nos una mica per les sendes de la serra de Sovarrec i Perles.
Sortida per Sovarrec per pujar per Canta-ranes, veure la cisterna de pedra seca i baixar per la sendera més senzilla de Sovarrec fins a estació de bombeig del reg.
Enfilem el barranc de Perles per fer la sendera de la part de dalt. Quan arribem al barranc altre cop, la mitat ens deixa per tenir forces demà i solament en quedem 4 qu marxem cap a Ruixols on fem la sendera de pujada del camí de Ruixols fins al camp de tir i d'allí cap a casa.
No ha estat una sortida gaire dura, amb poc km però molt divertida per les senderes que comencem a tenir la sensació de dominar una mica més.
el dia però ha estat magnífic i la primavera ja està present, amb una mica de fresca a primera hora per acabar amb una temperatura ideal.
Km sortida: 26,5 km
Desnivell de pujada acumulat: 460 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada