Dreceres

dissabte, 26 d’abril del 2014

Els tobogans de Móra

Els 13 que avui hem acudit: Josep, JuanLu, Salvador, Carles, Ramon, Miquel, Ignasi, Oliver, Sergi, Xavi, Jordi, David, Toni diem que com aquest cap de setmana és la festa de l'ermita avui hem de fer cap allí per veure quin ambient es comença a respirar.
Avui es tracta de fer coses inèdites per nosaltres, sortim per pujar al camp d'aeromodelisme, però per la via directa des del dipòsit de l'aigua, per després fer les senderes de la vall de diumenges i del barranc que va a Garcia.
Remuntem cap als Plans fins a Los 4 camins, per baixar al camí del Arguetans, travessem la carretera i anem fins a la sèquia, a la caseta de bombes i a la Serra d'Almos. 
Abans d'arribar a la Serra el Salvador vol treure's l'espina de pujar directe al camí de Mas d'en Pla, però segueix faltant-li una última pedalar per superar la pendent. Per posar-li més difícil en David i el Sergi superen la remuntada i ell es queda amb el propòsit que la propera ho farà. Crec que és probable que vingui fins hi tot de nit per acabar de veure com ho ha de fer per a que no li patini la bici.
Després de passar per Pregonelles ens en anem cap el camí de l'abocador i per la seva vora anem a trobar una sendera que la gran majoria desconeix, la del Solà del Molló. Ens agrada a tots moltíssim, passa la major part per un semiplà saltant marges de pedra, fent giragonses passa per una cresta perfecta amb caiguda a les dues vessant i acaba amb una baixa forta practicable. 
Remuntem altre cop pel mas de Bot fins la plana del Garrofer per poder fer la sendera del Mas de Bot i baixar al barranc Fondo. Pel camí del Frares anem fins a la pujada de l'ermita, sempre exigent, encara que aquesta vegada la fem quasi en grup.
A dalt ho trobem com si fessin obres, esta tot encintat, sembla que no es pugui passa per enlloc. Encara no hi ha gent, solament trobem a Joan Moreno i Santi Escalera que estan ben entaulats i algú altre que comença a muntar el xiringuito.
Baixem per una sendera que ens porta al camí de les Atarosses i d'allí a casa que ja estem cansats.
Distància: 39 km
Desnivell de pujada acumulat: 850 m
Fotos del dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada