Dreceres

dissabte, 5 d’abril del 2014

Santa Magdalena de Garcia

feia temps que ja no pujàvem a Santa Magdalena de Garcia i avui amb la bona temperatura que ja fa decidim allargar-nos per després tronar pel Molar. així, els 12 que avui hem acudit: Josep, JuanLu, Salvador, Carles, Ramon Miquel, Ignasi, Sergi A, Ferran, Jordi R, Montse R i Jordi M comencem a pedalar cap allà.
track del dia
L'anada la fem per damunt de l'estació fins a Garcia, allí pugem al cementiri per poder fer la sendera que ens porta per l'obaga i sorpresa! ja no queda sendera, han obert un camí per on passava la sendera i s'ha acabat la diversió. Ens hem quedat ben parats, ja que no sembla que sigui una estructura gaire necessària ja que travessa un bosc sense gaire interès amb possibilitat d'accés per l'altre costat. Total que cada vegada ens van acotant més els llocs per on poder gaudir de la muntanya.
L'ascensió s'ha fet dura, com és, però a dalt arribem tots perfectament. A la baixada la meitat prefereix fer-ho per una sendera que surt pràcticament des de l'ermita i que porta al poble, la resta ho fem pel camí, encara que al comença la sendera en Jordi M cau fort i es lesiona pel que tots acabem baixant pel camí. sort que al final hem sabut que sembla que no ha estat res a part llevat d'un esquinç de carn que esperem es recuperi ràpidament.
Abortem en part la sortida i retornem per la sendera del barranc dels Plans per anar després cap al circuit de motocròs i la pista d'aeromodelisme per baixar per un nou camí que han obert que ens porta directament al poble.
Ho acabem tot amb una tertúlia al bar.
Distància: 25 km
Desnivell de pujada acumulat: 550 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada