Dreceres

dissabte, 19 de juliol del 2014

Ruta de l'Auberge 2014

15 ciclistes: Josep, JuanLu, Salvador, Carles, Ramon, Miquel, Ignasi, Oliver, Sergi U (Benretornat), Sergi A, Gerard, Hector, Arturo, Salvador P i Sisco.
Dia amb forta calor, molt de públic... serà per la proposta que s'ha llençat? Anem a seguir la ruta de la cursa de l'Auberge 2014.
El jovent a fet la proposta d'ensenyar-nos la ruta de la cursa de l'Auberge que van fer fa dures setmanes, sabem que és dura però ens anem cap allà a resseguir-la.
Anem cap a la Catatxora per anar a trobar el camí de cap de terme, on al cap de poc agafem una sendera nova per la dreta del camí  que és llarguíssima, molt bonica, encara que al final a alguns se'ls hi ha creuat ja que tenia unes fortes pujades que es tenien de fer a peu, però sempre eren trams molt curts. En general ha estat una llarga i distreta sendera amb trams tècnics i trams molt divertits sortejant pins.
Un altre tram temut ha estat el de la vall de la Torre i l'ascensió final a la serra de Cavalls. Aquest sens dubte ha estat el tram més dur per les fortes pendents, però per la vall de la Torre hem fet una sendera molt ràpida que he estat molt divertida.
Des de la serra de Cavalls hem tirat per avall per una altra sendera amb algun tram molt vertical que alguns l'han fet dalt de la bici però altres més conservadors els han fet a peu.
Quan ja pensàvem que tot era costa avall encara hem tingut de remuntar per fer altra sendera llarga, amb trams tècnics i en general molt agraïda de fer.
Després d'aquí ja hem emprés el camí de retorn altre com pel del cap de terme fins al karting i Móra d'Ebre.
En general ha estat una magnífica sortida, llàstima de l'ambient tant calorós que ens ha estregat i ha fet que esgotessim totes les reserves d''aigua.
Distància: 39 km
Desnivell de pujada acumulat:700 m




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada