Dreceres

dissabte, 9 d’agost del 2014

Nocturna i matinal per la Serra d'Almos

La nit anterior vàrem fer una sortida nocturna, molt desitjada per uns quants i que Gerard ha preparat amb molt entusiasme. Els 14 que hi participem: Josep (cotxe d'assistència), Carles, Ramon, Miquel, Ignasi, Xavi, Jose Luis, Gerard, Guillem, Joan Carles A, Xavi Llauradó i 4 més arrenquem a pedalar a 2 quarts de 9 del vespre.
El recorregut és senzill, cap a Darmós, la Serra d'Almos i retorn per Pregonelles, sèquia fins les Atarosses i a casa, però la dificultat ha estat principalment en les baixades, que els que portaven bona llum les feien rapidíssimes i els que no com podiem, amb la precaució suficient com per a no fer-nos mal.
Podem dir que la sortida ha estat un èxit encara que el millor indiscutiblement ha estat el sopar que ens hem pegat tot comentant les sensacions viscudes.
Pocs han sigut capaços de llevar-se el dia següent per fer la sortida del dissabte, solament ens hem trobat 6: Josep, JuanLu, Carles, Ramon, Oliver i Jordi R.
Malgrat que no havíem tingut gaire temps per recuperar-nos sortim forts, pels dipòsits de l'aigua cap als plans per fer les senderetes cap al camp de motocròs i la que ens porta a Garcia. Després hem fet un autèntic trencacames, passant pel Masroig, Guiamets i la Serra d'Almos i retornant per la cas de bombes, sèquia i camp de tir per baixar pel difícil camí que va al pas a nivell.
track del matí
Distància recorreguda amb les dues sortides: 65 km
Desnivell de pujada acumulat: 700 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada