Dreceres

divendres, 28 de novembre del 2014

Corbera d'Ebre per la vall de la Torre

Els 13 que ens trobem avui: Josep, JaunLu, Salvador, Carles, Ramon, Ignasi, Sergi U, Sergi A, Jordi R, Xavi N, David E, Hector i Sico M decidim a proposta de Salvador i Sergi A anar a Corbera.
track del dia

Com de costum iniciem la marxa des de la Plaça de la Verdura de Móra la Nova direcció a Móra d'Ebre, per anar a trobar el camí de la Cataxora que ens porta fins al camí de la Ratlla del terme, on agafem el sender del bosc del Comuns de les Planes o del Pinar del Comte que ens retorna al mateix camí de la ratlla del terme, just on s'entronca amb el camí de Salvaterres. Aquest sender tot ique des de l'inici al final no puja gaire ens deixa a tots fosos, les rampes que hi ha ens van esgotant i fan que al final ja no sàpigues ni per on vas.

Recorreguts uns cents de metres entomem el sender d'Escoda que ens torna al camí de Salvaterres tot just abans d'agafar un camí que creua pel paratge dels Peçols i ens portarà fins al camí de les Gandioles, que encarem cap al barranc de la Torre. A l'arribar al barranc de la Torre remuntem pel camí del Mas d'Alvarés fins al coll de la Roca del Pebre, on assolim la cota +394 msnm i saltem del terme municipal de Benissanet al de Corbera, després de la dura pujada per un tram cimentat toca fer un mos per reposar l'energia gastada, i començar a gaudir de la baixada fins pràcticament a la població de Corbera on carreguem d'aigua els bidons abans de continuar per la carretera vella que ens portarà fins al PK 809+962 de la carretera N-420. Anem per la carretera al llarg d'uns 5,5 km fins arribar al camí de Santa Magdalena que ens portarà fins lo camí de los Aiguamolls que agafem direcció a Móra. Com "guinda" final tot just abans d'arribar a Móra fem la rampa de la gasolinera que ens baixa fins a la zona esportiva del Mas de la Coixa.
Ruta d'uns 43 km
amb 700 m de desnivell posititu acumulat 
fotos del dia i més fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada