Dreceres

dissabte, 24 de gener del 2015

SORTIDA INAUGURAL DE CAMPANYA

El principal motiu de la sortida d'avui és fer una petita festa per donar per iniciada la temporada 2015. Així ens trobem 12 per fer una petita sortida: Josep, Carles, JuanLu, Ignasi, Xavi A, Jose Luis, Gerard, Xavi N, Lluís, Francesc, Ferran i Roger.
El trajecte avui no era el més important, però encara hem fet uns 25 km abans d'entaular-nos. Sortim cap a les Atarosses per seguir la sèquia del pantà i pujar a fer la sendera de les Obagues de Darmós. Tornem a seguir la sèquia per pujar al poble i baixar cap a l'Ull de l'Asmà per fer la sendera del fons del barranc i el camí fins al Ciurana.
Tornem pel Ciurana i fem de pujada la sendera del barranc dels Plans de Garcia i baixem directes cap a l'estació per arribar puntuals a l'hora de l'esmorzar.
Al moment d'esmorzar s'afegeixen la resta de companys que estan lesionats o mig malalts. L'ambient durant l'esmorzar ha estat insuperable, fins i tot els mancs no han pogut resistir la temptació de fer un bon mos.
Al final es fa lliurament d'un record a tots els que han participat com a mínim en la meitat de les sortides. Cal fer menció que l'any 2014 el soci que ha participat en més sortides ha estat Ramon Castellví, al que també li tenim d'agrair la seva bona disposició per fer reportatges de les nostres activitats i omplir-nos de fotos que ens ajuden a recordar els bons moments passats.
Enguany però ho tindrà difícil per revalidar-ho ja que la lesió que pateix el tindrà un bon temps fora de circulació i mai millor dit. Que et recuperis aviat, Ramon!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada