Dreceres

dissabte, 7 de febrer del 2015

Passeig per la neu

Avui quan ens trobem està gelant i els 8 que ens hem reunit: Josep, Carles, JuanLu, Ignasi, Xavi N, Lluís, Guillem i Roger, marxem a fer una sortida cap a la neu que encara quedar de la que va caure dimecres.
Sortim cap a Darmós per fer una sendera nova que ha trobat el Carles i que ahir ja la van recórrer amb el Xavi Nogués. És una sendera molt senzilla de fer amb una lleugera pendent que ressegueix la cresta de la serra de l'Obaga de les Fonts i que ens porta fins a la sèquia del pantà.
Tot seguit anem cap a la Serra d'Almos i cap al mas d'Alerany per la font Vella. A la pujada cap el mas hem trobem molta neu gelada uqe ha dificultat encara més la forta ascensió que s'ha de fer. Continuem pel camí ral on trobem encara més neu i totalment verge! el que fa que tinguem una bona diversió.
Marxem cap al Plans i concretament a la Plana de Miquelillo per després enfila cap a la sendera del mas de Bot per baixar fins al barranc del Molló.
Pels camí dels Frares anem retornant per dirigir-mos cap a l'ermita de Sant Pau per poder fer la sendera des de la corba fins al coll i tot seguit la que va planejant per la seva falda.
Un dia fred però molt divertit per poder transitar per damunt d'un mitja tan especial com és la neu.
Distància recorreguda: 34 km
Desnivell positiu acumulat: 500 m



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada