Dreceres

dissabte, 7 de març del 2015

Miravet

El dia es presenta magnífic i ja comencem a sortir amb roba més fresca per que estem segurs que farà un dia magnífic. També ens ajuntem una gentada: Ramon C, Josep, Carles, JuanLu, Miquel, Ignasi, Jordi R, Xavier N, Sergi U, Jordi M, Lluís, Hector, Ramon V, Guillem i el millor és que Ramon C ha pogut tronar a sortir amb nosaltres el que vol dir que ja ha deixat enrera la lessió que es va fer en una caiguda. Benretornat Ramon.
Avui la decisió d'on anar ha estat fàcil: a veure el riu a Miravet.
El recorregut per anar a Miravet ha estat fent la volta pel cap de terme, entrant a Miravet per darrera.
Aprofitem per fer la sendera llarguíssima (3,4 km) que hi ha paral·lela al camí de la ratlla de terme a Móra d'Ebre, per passar després per 4 camins i remuntar fins a la partió amb el terme del Pinell per Prenafeites.
A Miravet anem per Regalets per poder fer una sendera inèdita per nosaltres que ens baixa del camí de Balitxes fins al de Xesa, amb dos trams una mica complicats, i immediatament a Miravet on podem contemplar el nostre gran riu.
El retorn el fem per Benissanet i per la vora del riu i el camí de les Sènies.
Un matí esplèndid amb molta diversió amb les grans senderes que hem fet i un recorregut que sense ser molt exigent sempre requereix un bon domini de la bici.
Distància del recorregut: 38 km
Desnivell de pujada acumulat: 420 m

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada