Dreceres

dissabte, 4 d’abril del 2015

Pas de l'Ase

Avui sortim: Ramon C, Josep M, Salvador T, Carles, Miquel, Oliver, Ignasi, Xavi A, Gerard, Xavi N, Salvador P, Josep G, Xavi L i Roger.
Ruta d'uns 38 km amb +700 m de desnivell positiu acumulat pedalant per camins, pistes i senders dels termes de Móra d'Ebre, Benissanet, Ascó i Garcia.
Com sempre sortim de la plaça Pau Casals de Móra a les 9.00 h per anar a buscar el camí de la Colada de les Planes, d'aquest cap al camí de les Salvaterres, i tot seguit cap al de les Gandioles, que resseguim fins al barranc de la Torre, on agafem el tram de camí que creuant el riu Sec, que avui portava un bon cabal d'aigua, ens porta fins al PK 816+320 de la carretera N-420, on remuntem pel camí que ressegueix la Vall de Lladres fins al camí del Mas del Pi del Rano, al peu de la serra on se troba el Parc eòlic de Barbers i que ressegueix la vall de Xarcums des del seu començament. Després de prendre un mos per reposar les forces, baixem fins a trobar l'enllaç amb el camí de Mas de Prades que ens porta fins a l'ermita de Santa Paulina d'Ascó. On ens aturem un moment i reprenem la marxa, ja que alguns encara han d'anar a buscar "mones" i temen que se'ls faci tard. Baixem ràpidament pel camí que amb unes bones vistes del riu Ebre ens porta fins al punt on el barranc de Barbers creua amb la línia de ferrocarril de Barcelona a Saragossa. Aquí entomem el sender que passa pel Pas de l'Ase i ens ha de retornar cap a Móra d'Ebre pel camí de Sirga i d'aquí a bon ritme cap a casa ... bé, per a alguns, cap al bar a fer una birreta ben fresqueta, que ens l'hem ben guanyada.
Una bona sortida per cremar "ferodo" en les ràpides baixades i patir una miqueta en les llargues pujades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada